Ziua lui Fransoa

[ad#Google Adsense]

Am vazut imagini de la ziua lor Nationala si primul lucru care imi statea pe limba era: Futu-i, astia au blocat Kiselef-ul pentru ziua mancatorilor de rata cu portocala. Dar am belit mai bine ochiu’ si mi s-a facut rusine. Cum drac sa confund eu Champs Elysees cu Aviatorilor nenica? Mare bou! Asa ca, trangandu-mi coada intre picioare m-am decis sa fac un surf pe lacul din pisi si sa va arat si voua ce poze am vazut eu de la ei. Doua puncte:

[ad#Google Adsense]

france3

france4
[ad#Google Adsense]
france8

FRANCE/

france6

france5

france7

BASTILLE-DAY/

Nu am putut sa nu pun poza cu Nicu si Carla aia bruni buna si tandreturile care-i lovesc la orice eveniment. Pai acu’ sa stam stramb si sa judecam drept. Tu dac-ai fi saf da stat degeaba, nu i-ai oftica p-aialalti cu ce ai acasa? Adica, io am cel mai tare job, io am cea mai tare casa, io am cea mai tare femeie. Si ca sa te creada lumea, trebuie s-o mai si pupi din cand in cand.

Cica festivitatile au costat 2 bulioane doar si vad prin poze vreo 500 de indieni imbracati in soldati, o caruta de avioane care dau cu reactia in drapel, cic-or sa fie si niscaiva concerte si artificii mai pe seara. Acum io ma intreb: Riti Piti, mama, vezi cum se toaca banii cu stil? Poate n-ar strica un pui de master prin francia, doar doar…

Si imi trece prin cap iar bancul ala cu Base si autostrazile. Cica se facea ca se duce asta in vizita la nea Sarkozy si asta avea ditamai vila. Si-l intreaba africanu: Ma Nicule, cum adunasi nenica atatia bani de-ti trasasi vilau, ca io abia pot plati intretinerea. La care frantuzu’ il trage langa fereastra si-i zice: Pai uite, vezi autostrada din fata? 10 la suta in vila, 90 la suta in autostrada. La scurt timp, Nicu ii intoarce vizita si Base avea ditamai complexul de vilisoare. Si-l intreaba asta: Bai base, da’ tu cum ai facut toate astea? Base ii arata intrarea in cartier si ii zice: Pai ma, vezi autostrada din fata? La care Sarkozy: care?

Vechi, da’ actual.

[ad#Neogen 468×60]

About Cristi