Daca ai fi pentru o zi o pasare calatoare

[ad#Emag 468 Banner]

Daca ai fi pentru o zi o pasare calatoare, incotro ti-ai indrepta aripile? Catre cerul inalt, desigur. Dar in zborul tau, ce ai face?

Intotdeauna am zis ca dorul meu de duca e legat intr-un fel de ceva; se fac mai mult de 2 luni de cand nu am mai parasit Clujul si mai mult de 4 de cand pot numi ca am calatorit. Sunt mai nelinistit decat un alcolist in sevraj, as vrea sa ma duc oriunde, sa ma urc in masina si sa ratacesc in gol, fara o tinta anume. Ultima oara cand am facut asta, nu am ajuns prea departe. Dar fireste ca limitarile

Daca as fi pasare calatoare pentru o zi, as zbura deasupra norilor si m-as ineca in consistenta lor ca intr-o perna pufoasa. Tanjesc dupa asta ca o nimfomana dupa orgasm, ca un dependent dupa doza zilnica; imi face visele sa devina un zbor continuu si le simt atat de reale incat ma trezesc cu un gol in stomac, strangand perna in brate.
Intr-o viata anterioara am fost tigan nomad, cred. Ma mutam din loc in loc cu cortul meu peticit si putrezit de ploi, vedeam mereu locuri noi, luam contact cu oameni diferiti in situatii diferite. Sau macar un migrator tot am fost, altfel nu se explica dorul meu continuu de duca.

Sau poate chiar am fost o pasare calatoare.

(Buuun. I-am dat publish post si cineva mi-a atras atentia ca o fraza a ramas neterminata. Am verificat si fraza lipsa era de fapt un paragraf. Nu am sa mai modific, la sugestiile aceleaiasi persoane am sa las asa, cu fara puncte de suspensie si am sa va rog sa completati voi articolul. Nu e nevoie sa il completati aici, ci doar in mintea voastra. Eventual, aici puteti scrie aventurile voastre cu pene, in cazul in care ati avea pentru o zi. Nils Holgersoniada voastra cu lux de amanunte.)

[ad#Google Adsense]

Tags: ,

About Cristi