Ricky Martin spune pe fata

[ad#Google Adsense]
M-a amuzat foarte tare stirea cu Ricky Martin gay. A venit exact dupa aia cu Becali facand scandal la turneul de poker. Dupa circul specific becalian, a venit stirea cu Kicky Ricky. A anuntat oficial ca e gay, pentru ca s-a saturat sa traiasca in minciuna. Acum serios, stia cineva ca Ricky nu e gay? Sau ca Lady GaGa nu e hermafrodit? Chestiile astea legate de sexualitate ma lasa rece. Cu atat mai mult cat vorbim de o voce buna sau de o piesa buna. In fond, majoritatea artistilor mari au avut pasarica lor, ceva aparte care i-a facut diferiti de masa grobiana. Iar dobitocii homofobi care nu mai cumpara muzica unui artist doar pentru ca e gay, sunt nulitati care nu merita sa asculte muzica respectivului.

Daca tot vorbim de medii aritmetice, well.. daca populatia Terrei s-ar rezuma la 100 de oameni atunci:

1) 47 dintre ei ar locui in orase
2) 61 ar fi asiatici, 12 europeni, 16 africani;
3) 9 ar fi cu dizabilitati
4) 33 crestini, 18 islamisti, 16 fara religie
5) 6 ar detine cam 59% din toata comunitatea
6) daca ai detine un cont bancar ai fi printre cei mai bogati 30 de membri ai comunitatii
7) aceasta comunitate ar cheltui mai mult de 1,12 trilioane de dolari pe inarmare, dar mai putin de 0.1 trilioane dolari pe cercetari medicale

Puteti afla mai multe statistici de genul asta de aici.

Revenind la Ricky mama, ma gandeam la o chestie gen stire soc si imi imaginam televiziunile intrerupandu-si programele si bagand urmatoarea bomba: “Florin Piersic a renuntat sa se mai ascunda. Astazi a hotarat sa dea totul pe fata si sa isi exprime adevarata sexualitate.”

Pe tine ce anunt te-ar soca?

About Cristi