O mai ardem in Stuf? :(

Stuf?

View Results

Loading ... Loading ...

[ad#Google Adsense]
Incredibil, Stuf a luat foc si a ars. Cu putin “noroc” vedeam si eu live nenorocirea, dar asta noapte nu am mai ajuns acolo.
Incendiul a avut loc pe la 7 dimineata, deci aveam toate sansele! Nu de putine ori m-a prins ora 8 in Biblioteca. Mor de nervi, nu altceva! A ars singurul local care mi-a dat impresia ca nu ma aflu intr-un club din romania. Aaah si multumesc si celor care mi-au trimis invitatie pe messenger la balul mascat din Stuf, costumatie obligatorie: uniforma de pompier. You suck! Donkey balls.

Patronul, Adrian Munteanu (un ghinionist, avand in vedere ca Stuf a mai ars si in mai anul trecut) a dat si un comunicat de presa pe situl cluburilor pe care le detine:

“Clubul Janis La Stuf , aflat in administrarea SC La Ceaune SRL, aducem pe aceasta cale la cunostinta publicului ca, din datele pe care le detinem pana la acesata ora (ora 14.00), incendiul care a mistuit etajele 2-4 ale clubului a izbucnit in jurul orei 10 dimineata, la etajul 4 al cladirii, la mai mult de 3 ore de cand acolo nu se mai afla nimeni. La acea ora nivelurile 3 si 4 erau inchise, fapt ce a facut posibila extinderea focului, lucru ce cu siguranta nu s-ar fi intamplat daca incendiul ar fi fost observat din stadiul de focar, intrucat fiecare etaj era dotat cu numarul corespunzator de extinctoare, materialele inflamabile erau ignifugate, iar personalul instruit, lucru ce poate fi confirmat de catre firmele specializate care s-au ocupat de aceste aspecte. Avand in vedere aceste considerente excludem categoric orice intentie (mana) criminala. Din fericire, incendiul nu a provocat vatamari fizice niciunei persoane, aspect pe care il consideram de departe cel mai important, chiar daca, asa cum am subliniat, orice prezenta umana ar fi facut practic imposibila extinderea focului. Vom putea oferi mai multe detalii, dupa ce vom avea un punct de vedere al pompierilor cu privire la cauzele incendiului. “

Am sa ma limitez la alte comentarii si am sa embedez si eu cateva clipuri luate de pe youtube.

[ad#Google Adsense]

[ad#Google Adsense]

[ad#Google Adsense]

About Cristi