Gata Gatti

[ad#Google Adsense]

Gatti Death Boxing
Din toate articolele aparute prin presa in zilele trecute unul singur mi-a atras atentia intr-un mod mai special. Ma refer la cel cu moartea lui Gatti si acuzele brazilienilor ca nevasta-sa a fost cea care a facut ceva in sensul asta. Impresionant, de altfel, cand avem de-a face cu vreun gospodin chilarit de o suncogena cu facaletul mai mare sau cel putin egal in centimetri cu decibelii scosi din gatlej, dar putin probabil la un multiplu campion mondial la box, fie ea si categorie usoara. Parcurg articolul si aflu ca de fapt, ea l-a uschit spre doamna cu coasa in timp ce respectivul isi facea somnul de frumusete precedat de o cura cu alcohol. Mai departe, aflu ca ea era agresata in mod frecvent si ca asta ar fi fost motivul determinant. Cireasa de pe tort o face objectu’ crimei, care este ghici ce? chiar toarta gentutei de piti a vaduvei defunctului Gatti.

amandarodriguesgattiphoto Ok, si acum sa vedem faptele. Doamna Gatti, pe numele ei de donsoara Amanda Rodrigues este o bunaciune de 23 de ani care a realizat ca nu fac bataile luate de la Gatti cat toti banii si toata faima echivalenta. Sau cel putin asa crede politia braziliana. Din punctul meu de vedere si probabil a tuturor instantelor judecatoresti (din tarile democratice, fireste), orice persoana acuzata de o fapta anume este nevinovata pana se stabileste vinovatia. Misses Amanda a fost aruncata in parnaie si presa a inceput sa teasa scenarii. Ea a declarat ca in urma cu o seara, Gatti incepuse meciul in forta, a facut-o knock-out in primele secunde si determinant in urmatoarele minute. Drept urmare, s-a ales cu barbia mucita de o laba fara manusa, ceva portiuni mai maslinii ca tenul la nivelul pometilor si julituri pe coate. Acum, daca respectivele julituri ar fi fost in genunchi as fi inteles ca era placut, dar asa, chiar ma intreb daca se merita sa iti pierzi viata cu un betivan care te foloseste pe post de sac de box. Si, alta intrebare: nu exista oare metode mult mai simple sa scapi de cineva decat chilareala? Adica, acum ca s-a inventat ceololaru’ si alte instrumente de gen, nu e mai usor sa ii dai un sms din Papua Noua Guinee si sa ii zici ca ai plecat la pescuit pe timpul vietii lui? Ma rog, deviez de la subiect. Ea l-a gasit mort la 6 dimineata, cand se trezise sa isi hraneasca plodul. Politia declara ca era mort de cel putin 4 ore. Sora o apara spunand ca ea n-ar fi in stare sa omoare pe nimeni. Sau ca era prea firava sa se puna cu Gatti la cioace. Sau ca. Politaiu’ sef zice ca ala avea semne de mardeala si el si s-a retras din activitate in 2007. Politaiu’ sef a bagat-o la zdup pana va recunoaste. Intre timp, presupusa arma a crimei, geanta buclucasa – a devenit model pentru ultima creatie Luis Vutton. Si-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa.

O sa dau si un clip gasit pe youtube cu povestea asta, daca doriti mai multe detalii. Dar o sa inchei aici, ca am gasit un articol super tare pe sport.ro si poate facem misto de el in intrarea urmatoare de blog.

[ad#Neogen 468×60]

[ad#Google Adsense-2 – patrat]

About Cristi