De ce are de suferit turismul rural?

Nu ma uit la televizor, cu atat mai mult la stirile de la ora 5. Nu cumpar tabloide cu atat mai putin ziare cu stiri fierbinti si la propriu si la figurat. Insa aseara, m-a amuzat teribil teribil o stire difuzata de ProTV. Am ras cu lacrimi si chiar imi imaginam situatia. Sa o expunem asa cum imi curgea mie pe creieras aseara.

Ea avea cinspe anisori si venise in satul maramuresan sa isi petreaca vacanta cu parintii si o mana de prieteni. Cati dintre noi in adolescenta, cand scapam de lanturile parintesti (la 10 sa fii acasa mama, ca e tarziu!) nu intram in prima carciuma cu gasca si rupeam alcoolul in doua? Vacantele erau un fel de evadare din puscaria restrictiilor parintesti si asteptam verile ca pe niste orgii in toata regula. Ea, din Australia, a inteles ca relaxarea de a da alcool minorilor in carciumele de sat, este o chestie specifica economiei romanesti de piata. Asa ca, a vrut sa ajute cresterea economica, dand peste cap cateva pahare bune de vodca intr-o carciuma din satul cu pricina. La fel si prietena ei cu care a si facut concurs de baut shoturi.

Si de aici incepe partea frumoasa. Inaltata de Bachus se gandeste ca ar fi cazul sa isi testeze mrejele feminine si ocheste la masa de langa un grup de baietandri, numa’ unu’ si unu’. Nu se putea hotari, sa il aleaga pe X sau pe Y? De Z nu putea fi vorba, intrucat nu se incadra in standardele ei nici macar dupa cateva pahare in plus. Flirtul – flirt, bauturica – bauturica, asa ca restul a venit firesc. Sora-sa (mai mica???) s-a dat dusa acasa iar prietena ei a plecat sa o conduca. Cand s-a intors, australianca noastra nu mai era de gasit. Plecase cu voinicii in alta parte.

Pentru ca nu se hotara ce si cum i-a avut pe amandoi. La indemana, as putea spune. Totul ar fi fost ok daca al treilea, ofticat ca fusese scos din ecuatie nu ar fi reactionat. Acum serios, ii inteleg frustrarea. Pustoaica si-o trasese cu doi dintre prietenii lui si el ramasese pe dinafara. Adica, asta e clar discriminare! Ce ar avea aia si el nu? Asa ca a scos barda, a infipt-o-n grinda si s-a pus pe socotit. Si dupa ce i-a socotit vreo trei pumni si doua picioare, a convins-o. Ospitalitate maramuresanca, nu alta!

Ceea ce mi s-a parut cireasa de pe tort a fost faptul ca au condus-o acasa. Ce maniere!!! Au dovedit ca sunt adevarati gentlemani, intr-adevar. Hainele rupte si loviturile care se vedeau pe fata sunt detalii si nu trebuie luate in seama.

Fata l-a reclamat la politie doar pe cel de-al treilea, admitand ca a intretinut relatii sexuale cu ceilalti doi din proprie initiativa. Parintii au declarat ca nu se vor mai intoarce niciodata in vacanta pe meleagurile romanesti.

Acum intelegeti de ce are de suferit turismul rural?

atasez si clipul de la pro

About Cristi