Atentie, se lichesc usile!

[ad#Google Adsense]

Am intarziat putin sa vorbesc despre subiectul asta in speranta ca Marele Dobitoc (aka Berceanu) va reveni asupra deciziei si imi va permite sa cobor la Semanatoarea atunci cand am treaba sau chef sa cobor la Semanatoarea. Din pacate, de acum voi cobori la nenea care a inventat stiloul pentru ca intamplator gaura de la metrou iese langa un campus studentesc. Dar cine a zis ca studentii invata. Sau ca scriu. Cine mai foloseste un stilou in momentul de fata? Singurul lucru la care imi foloseste stiloul este sa imi amestece cafeaua si asta doar pentru ca lingurita e mult prea departe. Nu neg faptul ca unele persoane nu ar avea nevoie, dar… daca nu mi-a placut cartea, ce sa fac? Dar sa revin la subiect. Nea Mecleanu asta, a considerat el peste noapte ca numele statiilor de metrou nu mai sunt de actualitate si ca anumite trasee nu sunt prea bine optimizate asa ca ce a facut? A schimbat cateva nume dupa cum a visat consiliul agentiei de impotente guvernamentale. Hai sa vedem si care dintre ele:

Semanatoarea devine Petrache Poenaru, Armata Poporului – Lujerului (as putea trai cu asta, cred ca e singura denumire cat de cat ok din moment ce Bulevardul Armata Poporului a devenit de ceva vreme un taranist defunct si aglomerat), statia Industriilor -Preciziei, Depoul IMGB – Berceni (nu ca ar fi la cuca macai si majoritatea identifica Berceni cu Piata Sudului), statia IMGB – Dimitrie Leonida (a introdus iluminatul electric in bucalesti), statia Laromet – Laminorului, statia Policolor – Nicolae Teclu (nu cred ca inventatorul teclului ar fi vrut sa fie mai cunoscut ca statie de metrou decat ca om de stiinta) si statia Linia de Centura devine Anghel Saligny.

Nu ar fi fost chiar un asa dezastru daca domniile lor faceau o campanie de instiintare a gloatei care este, mai ales ca multi s-au trezit ca facand parte din alt film in momentul in care trenurile nu mai opreau acolo unde trebuie sau statia la care ar fi trebuit sa coboare nu mai aparea pe magistrala.

Iar cat despre metrou in drumul taberei, eh, mai asteptam. Poate isi ia cine trebuie apartament in drumul taberei sau poate e prostii vor avea nevoie sa auda asta in campanie. Electorala, desigur.

[ad#Neogen 468×60]
harta-metrou

About Cristi