Adio, Michael Jackson!

[ad#Google Adsense]
Neah, nu sunt un fan. Si nici dupa scris negrologuri nu prea ma omor. Insa am considerat ca anumite evenimente nu trebuie trecute cu vederea, iar asta in mod sigur este unul dintre ele. Apai, daca Roxy Manelista si-a castigat un articol de blog, cel mai trist eveniment al anului de ce nu ar fi si el prezent aici?

Nu stiu ce sa scriu prea multe. Mi-e teama si de penibil si sa nu ingros randul stirilor seci aruncate pe www. Dar pe principiul temerile trebuie infruntate, am sa mai continuu sa pleznesc si eu doua vorbe, trei cuvinte, in memoriam.

Intotdeauna m-au enervat mass-urile cu informatii de genul: A murit Cutarescu!!! Regrete eterne, odihneasca-se in pace, blablabla. Oare cati chiar traiesc aceste urari? E ipocrizie sau e ceva la moda sa dai massuri cu tweetnecrologuri? Si ideea de mass necro este sa informeze marea gloata de nefericiti din lista clickaitorului de serviciu sau este de a arata respectul pentru o viata trecuta in nefiinta?

Nu am sa fac o trecere in revista a carierei lui, nu este cazul. A rupt prea multe recorduri ca artist ca sa nu fi limitat destul numarul persoanelor care nu au auzit de el. Nu voi spune decat ca: a vandut Thriller (1982) in 102 milioane de exemplare si a castigat 8 Grammy – record inca neatins de niciun alt artist, a scos 68 de single-uri, 10 albume solo, 1 album live, 64 de compilatii si 4 albume remixate. A fost supranumit The King of Pop si a fost idolul multor generatii.

A murit ieri seara in urma unui atac de cord in spitalul din Los Angeles. Mi s-a parut destul de bizar diagnosticul, sper sa nu fie doar o chestie media, pentru a prinde iar prim planul dupa mai bine de 8 ani de pauza in care nu a mai scos nimic pe plan artistic.

Orisicum…

Daca Michael Jackson ar fi fost roman, atunci acest eveniment ar fi fost o tragedie nationala. Asa, e una mondiala.

am atasat si cateva clipuri preluate dupa cnn si legate de acest eveniment:

[ad#Google Adsense]
[ad#Google Adsense]
[ad#Google Adsense]

About Cristi