Bhangra Party @FunkyBar Cluj

Cea mai tare petrecere tematica de anul asta in ceea ce ma priveste. Stiu, mai e pana la sfarsitul anului, doar e abia iunie. Evenimentul a avut loc la Funky Bar pe Piezisa. Am venit echipat de scandal, sa zic asa, cu o camasa traditionala Punjab, un turban bestial si o vesta intoarsa pe dos pentru efect. Ah si sa nu uit bling-bling-ul de rigoare, o sirag de margele de la mama lor din India. (multumesc Mihaela, multumesc Caius). Costumatia a fost rupta dintr-un film a la Bollywood, iar punctul facut cu creion dermatograf a rezistat pana la plecare.

Buun, acum ca am lamurit costumatia, sa incepem cu povestea drumului pana la petrecere. Aveam doar doua posibilitati de locomotie: 1. sa iau un taxi 2. cu masina proprie. Intrucat cu taxiul devenea putin jenibil, am decis sa merg pe cont propriu. La primul semafor, un sofer de taxi in paralel cu mine isi impreuneaza mainile si lasa capul in jos. Bine, Cristi! ai deja fani, mi-am zis. Tipa de pe bancheta din spate chicotea probabil la vorbele taximetristului si ma privea curios. La urmatorul semafor prins pe rosu doua gagici pe scaunele din fata erau atente la culoarea semaforului. Eu ma agitam in masina, incercand sa intru in pielea personajului. Nu aveam muzica indiana (ca nu sunt fan), dar faceam scheme pe Guerilla. La un moment dat, una intoarce capul, ma vede si ii spune si celeilalte. Ma intorc si ii fac un val indienesc cu mana dreapta intorcand capul a la andre. Nu am mai apucat sa vad reactia pentru ca se pusese deja verde si am demarat in tromba. Ele au ramas la semafor, probabil sa isi revina din ras.

Ajuns la local ma intampina LorandM, organizatorul. Imi face turul localului si raman surprins cat de multi indieni pe bune sunt. Incredibil! Ma gandeam ca va fi o petrecere tematica (costumatie) si deci, un fel de parodie. Nu nenica! Astia chiar au venit la Panjabi! Pfoai! Petrecerea incepuse pe la ora 8, eu ajunsesem pe la 10 jumate si astia tot dansau de zor. Super Funky!!!

Stiu ca am fost senzatia serii referitor la costumatie, am fost mai indian decat toti indienii de pe acolo, mai Bhangra decat aia de la mama lor. Daca ma prindea mai mult solarul, as fi putut fi chiar de-acolo. Un tan fail si gata, eram din aceeasi poza. Am facut o poza cu unul dintre copiii lor. As fi vrut sa o tin pe genunchi dar deja suna prea “pedo”. Hai Oana cu pozele alea! (le voi uploada dupa ce le voi primi). Pana una alta, am sa ma multumesc cu ceea ce am. Si pentru ca tot am fost senzatie cu turbanul meu rosu, am dat si interviuri aici.

A fost foarte fain sa merg pe Piezisa si sa urmaresc reactiile celor din jur. Ii fixam cu privirea si nu reactionau decat dupa ce o indreptam in alta parte. Funny! La party am intalnit o colega de serviciu. Costumat asa i-a luat destul de mult sa ma recunoasca. Ceea ce inseamna ca da, haina face pe om, cel putin la o prima vedere (de vreo 15 minute?)

Cateva poze aici

Majoritatea primite de la Ioana si Oana.

About Cristi