Nuvela – Strange Fall in Remorse (Pagina 3)

Astazi sunt un emo vintage, cu ochii negri de pacat nenascut, cu buzele fripte de dragostea mea nesupusa, cu amintirile coplesindu-mi sufletul ca un carusel descentrat in zdrente giftuite de disperare.

Miroase a lemn ars, ba nu, miroase a galagie surda, miroase a sanii tai azi biciuindu-mi pieptul, a concupiscenta, a asternut jilav. Tu deasupra mea juisand, eu incordat in tine, noi pravalindu-ne intr-un hau al placerii carnale.

Mi-o amintesc blonda si trista, cu un boboc rosu in mana pe o banca din Parcul Garii; privirea ei era undeva departe, ratacind printre ganduri. M-am apropiat, iar ea a schitat un zambet trandav si mi-a intins trandafirul. Am luat-o de mana, degetele noastre s-au inlantuit lacom, ne-am plimbat in tacere fara sa ne spunem nimic, privirile noastre spuneau totul.

“Vrei sa-ti arat colectia mea de fluturi?”, ma-ntreaba inocent. Nu a asteptat un raspuns si a imprimat mersului ei o alta directie, spre un loc familiar, apartamentul ei plin de flori si mirosind a primavara. Ma abandonasem in tacerea ei si o lasam sa conduca mersul lucrurilor catre firescul nascut in ea. “Dorian, eu sunt Dorian”, imi venea a-i sopti. Ea imi zambea trista, iar ochii ei rataceau neclar, isi ducea degetele catre buze de fiecare data cand incercam sa articulez un inceput de fraza. Buzele ei imi muscau hulpav buzele, era infometata de saruturile mele, limba ei imi umplea gura cu o pofta nebuna, imi viola adanc fiecare particica din mine, ma domina ca pentr-o ultima partida. Corpurile noastre se pipaiau neindemanatice, ii simteam sanii plini pe pieptul meu, picioarele incolacindu-mi torsul; dantuiam ca doi pagani in jurul focului iesit din noi. Gemea incet, suspina, cersea miscarea sacadata a bucilor mele puternice lovind-o repetat. Cu fiecare centimetru bagat inauntrul ei simteam ca ma pierd irevocabil si ma transform intr-un alt eu, ca dupa un botez tarziu, un eu necunoscut mie. A terminat prima cu un tipat ascutit si prelung, ca unghiile ei zgariindu-mi spinarea. Am exlodat si eu in mici particele, lichidul meu i-a spoit corpul cu barbatie si mai multi eu se-mprastiau in stropi albi pe pielea ei fina.

S-a ridicat strangand in jurul ei cearsaful ud. Am intrebat-o balbaindu-ma de colectia ei de fluturi iar ea, surazand, mi-a aratat spre stomac.

Am asteptat sa se intoarca mai mult de-o ora si mi-am dat seama ca imi lasase prin absenta ei un mesaj clar.

About Cristi