Nuvela – Deep inside the abyss (Pagina 9)

In dreapta ei, David isi aprinsese o tigara si sufla fumul spre tavan in cercuri mici si dese. Respiratia lui pleca o data cu fumul si se contopea cu nori mici de deasupra patului. Ii privea inima cum bate si incerca sa-si sincronizeze si ea bataile cu ale lui. El se ridica si deschise fereastra, poposi o secunda la geam tragand cu nesaj aer curat in plamani. Se intoarse in pat langa ea, dar un altfel de David, parca mai batran cu cel putin 20 ani. Trupul lui perfect era flasc iar pielea atarna nefiresc, parul putin albit se aduna in smocuri pe piept, mainile lui erau aspre si butucanoase. O privi rece si ii sopti ceva neinteligibil. Ea il privi speriata si simti cum un fior ii patrunde sira spinarii. Inchise ochii si se lasa atinsa, el ii framanta sanii intr-un mod animalic ca si cum i-ar fi smuls din piept, simtea cum o dor mameleoanele de la ciupiturile lui insistente, il auzea grohaindu-i in ureche, ii simtea cu repulsie limba pe gatul ei fin, saliva lui o ardea nefiresc. Dintr-o miscare scurta a intors-o pe spate si s-a urcat pe ea. Il simtea greu iar greutatea lui ii apasa pieptul; nu mai putea respira iar in semi intunericul camerei se chinuia sa-i distinga figura fara sanse de reusita. Gemea sub apasarea lui, mana ei stanga prinsa in asternuturi iar cu dreapta incerca sa ii pipaie fata cautand ceva familiar. El ii desfacu picioarele violent si o penetra dureros. O ameteala neplacuta ii invaluie trupul si simti cum se pierde usor usor. “David, opreste-te, opreste-te”. El nu o auzea si continua sa se miste in ea grosolan. Un tiuit insuportabil in urechi ii puse capat constientei iar Irene se scurse moale in cearsafuri.

“tu, hei tu, trezeste-te! Ce-ai patit?” Deschise ochii temator si deasupra ei, il revazu pe un David tinerel, aproape adolescentin. Dumnezeule, avea un inceput de mustata care ii acoperea nostim buza, parea fragil asa catarat pe ea si i se parea ca doar cu o miscare il poate arunca de perete ca pe o papusa de carpe. Era rosu la fata iar respiratia lui o luase razna, il simtea pierzandu-se, mainile lui o mangaiau haotic, penisul lui ratacea brusc fie printre fese, frecandu-se de picioarele ei sau impungandu-i nesigur buzele.

Deschise gura si incerca sa articuleze ceva cuvinte dar un val de lumina metalica ii taie simturile. Capul ii cazu pe pat iar in ea simti sute de Davizi patrunzand-o, Davizi cu parul negru, blond, scurt sau lung, cu sau fara mustati si barbi, zeci de atitudini diferite, la varste diferite. Inchise ochii si pe retina i se schimbau zeci de imagini: o cioara alba croncanind catre ea, david, tatal ei, pendula de pe perete sunand orele diminetii, trandafiri, apartamentul ei, o mireasa, mama, fete pe care nu le vazuse niciodata ranjind dezaprobator, tomita, un popa, un tern disparand in zare . Ofta lung si lesina.

Deschise ochii si fixa ceasul de pe noptiera. Arata cinci si ceva dimineata, dar cele doua puncte care contorizau secundele era incremenite ca niste martori muti.

About Cristi