Incepe B’estFest

[ad#Google Adsense]
bestfest

Azi incepe B’estFest si iar nu ma duc. Sincer sa fiu, nici nu am fost super impresionat de trupele adunate acolo. Intr-adevar, trupe cu renume, dar ca sa te duci la un show, trebuie sa iti si placa. Sunt si exceptii, as da o fuga la Moby, dar din pacate coincide cu alte planuri de-ale mele – asa ca am sa zic pas si de data asta.

Practic, ce e de vazut acolo? pai cam asa:

Azi, 1 iulie: The Killers, White Lies, Patrice si Snails. Mai nimic interesant. White Lies astia au fost laudati de BBC poate mai mult decat trebuia, ba chiar au zis despre una din piesele lor (Death) ca e inregistrarea secolului si cea mai hot din lume. Pai, avand in vedere ca trecusera doar vreo 8 ani la momentul ala din noul secol, cred ca s-ar putea incadra in top 1000. Cat despre hot, or fi fost 45 de grade la umbra pe platou. Mai discutam la urmatorul hit promovat de BBC, poate va fi hitul mileniului.

2 iulie: MOBY (damn, ce rau imi pare), Motorhead, Polarkreis 18, AYO, Grimus, Les Elephants Bizarres si Balkanbeats DJ

3 iulie: Cap de afis pare de departe Orbital, restul Franz Ferdinand, Klaxons, Gabriela Klimi, Alternosfera, Oceana, AB4, Funkstar de Lux – nume care nu imi atrag in niciun fel interesul

4 iulie cu Santana, The Charlatans, The Ting Tings, Looptroop Rockers, Gravity Co, The Moood, Persona, Jochen Miller

5 iulie Manowar, Holyhell, Trooper, Thunderstorm, Nexus si Ulyan.

Si nu, nu am facut copy paste la participanti dupa alte situri, am un pliant in mana si le-am copiat de acolo 🙂
Ce mi s-a parut foarte interesant la organizarea festivalului este adaugarea locurilor de relaxare in program. La intrare va fi o smecherie pe nume “Balci digital” o chestie care combina tehnologia avansata cu muzica dance si cu elemente din real life. Va mai fi o sectiune numita “Video Karaoke” in care se ofera posibilitatea de a aparea in secene de film alaturi de actorii preferati sau chiar si in videoclipuri. Si apoi va fi parada sponsorilor. Heineken aduce bereeee 🙂 Nu numai bere ci si o experienta de “gheata” – dupa cum se lauda. Va fi un bar de gheata mobil, sculpturi de gheata si chiar un iglu (e si vreo eschimoasa p-acolo?) Alte nazbatii mai putin interesante sunt “Romtelecom Fun Zone”, ringul de dans de la Alto Arena, o plaja Dacia Sandero cu sezlonguri umbrele si jocuri de twister.

O chestie care mi s-a parut chiar funny au fost pretentiile artistilor. The Killers au cerut 60 de flori cu coada lunga de diferite culori. Nu stiu sigur daca nu au cerut si vaze pentru ele. Solistul de la motorhead a cerut 6 oua kinder, sa isi intregeasca colectia de surprize. Moby a vrut sala de fitnes in culise, Ting Tings au interzis plasticul la cina (nimic sa nu fie ne biodegradabil) iar Santana si Manowar cate 200 de kile de gheata.

Daca se duce cineva la B’estFest-ul de anul asta, sa imi zica si mie cum a fost, eventual un mail cu niscaiva poze? 😛

Fun, fun!

[ad#Neogen 468×60]
harta

About Cristi