Costita Ionita si tatoasa din padurea adormita

[ad#Google Adsense]

Se facea ca dupa nouaspe ore de munca ma intorc acasa, deschid pisicu’ si imi savurez cafeaua sa ma intorc iarasi la datatoru’ de bani, cand primesc un link pe messenger de la un fost coleg. Si cum yahoo transforma automat youtube in filmulet direct in fereastra deschisa, zic sa dau un play sa vad despre ce drac e vorba. Se vede foarte bine prin aburul cafelei cu ochii impaienjeniti de somn, sa stiti. Nu am mai facut efortul sa intind mana dupa casti, asa ca m-am limitat la a ma chiori la imaginile in miscare, cum ziceam, direct pe fereastra de mess. Cand……

Ce nu m-a topit nesomnul, caldura si oboseala, dar deja ma scurgeam in papuci. Am dat close si am hotarat sa ma uit cand ma voi pune pe picioare. Recomand sa priviti clipul cu sonorul oprit si full screen. E de milioane. (apropos, sa puna cineva un patrat negru pe scenele cand apare costita in cadru)

Si inca ceva: daca aveti chef sa va delectati, aruncati un ochi si pe situl pasaricii: e de nota 10. Andrea Teodorova, fireste.

Nici Nicoleta Pleiboica, bruneta nu e rea. Acum ramane doar sa inchid ochii si sa ma visez in partea de mijloc a unui senvis uman. Cat oi putea dormi?

[ad#Neogen 468×60]

About Cristi