State de Romania

Hauardes, manca-ci-as! 🙂 Asa tiganie nici c-am mai vazut. Da’ stai, ca filmu’ asta-i despre tigani, deci rimeaza. Pfoai, si culmea, chiar se joaca bine. Pe principiul “daca se uita toata lumea, nu-mi place”, mi-am inoculat seara de seara inversunarea impotriva telesapunelei Regina, zisa si Inima de Tigan 2. Foarte bine, om la treij de ani sa se uite la telesifonele? Da’ ce, n-ai mai vazut? Recunosc, am vazut. Si fragmente din episoade si oameni mai mari sau egali cu 30, paralizati in dreptul cutiei fermecate la ora 9 si un pic. Ah, ce voiam sa spun prin articolul asta? Ca incepe partea a treia beeeeeei!!!! State de Romanica. Gata, toate gospodinele sa ia o pauza de la 9 la 10 si sa se pregateasca sa il vada pe Statica la Sorbona.
In virtutea faptului ca Flacarica mi-e jumate vecina (nu, inca nu m-am mutat in satra) o sa imi arunc si eu un ochi pe proteve sa vad ce le mai bese mintea.

O sa imi pastrez obiectivitatea si am sa dau un link si cu balada lui State si chiar am sa va spun ca si-a tras si bloc ca de, doar n-a carat-o pe profa de biologie Zanul Romaniei dupa el degeaba la Paris. Ce sa mai, Gheorghe Visu e un meserias. Sau, ca sa pastram registrul, un Jmeker in poze misto. NIHIL SINE STATE!

[ad#Google Adsense]

[ad#Google Adsense]

About Cristi