Wok me up?!

De cateva luni incoace nu mai mananc dupa ora 20-21 mancare “grea”. Face parte din strategia mea de pitiponceala si se pare ca tine, nenica, doar am dat 20+ de kile jos. Dar ca orice gurmand care este (hâc!) nu ma pot abtine, de data asta. Si pentru ca foamea de celebritate nu se potoleste cu una cu doua, joi, pe 3 iunie dupa ora 22.00 o sa fiu vedeta intr-un reality show cu iz de chinezarie. Master of ceremony, Mister Adiiiiiii Hadean, the cook’n’rolla master of disaster. As da eu mai multe informatii, dar cred ca bannerul de la zaineasca este mai mult decat explicit, asa ca am sa il thumbaliniez in paragraful urmator.

Asta e hafisu’ (cu H de la Hadean sau de la hihihihi abia astept) cu evenimentul si marturisesc faptul ca astept cu interes genul asta de dixtractie. Mi se pare excitant (aka exciting, nu are legatura cu erotismul doh!) sa iti poti gati tu laturile la restaurant, mai ales ca se face si in grup (nici o legatura cu sexul, ce nu intelegi???).

Dupa pilaful cu ciuperci si pipote gatit alataieri (am si o poza, click-click) si dupa piureul cu ficatei de pasare pe care il coc pentru seara asta (update maine cu poza), ma simt chiar in forma si as participa chiar si la o competitie. Hehe, am observat ca aici in Cluj mai toti bloggerii sunt si bucatari, asa ca de ce dracului as face eu o exceptie? (mmm… poate pentru ca sunt special?)

Orisicum, evenimentul e deschis tuturor, asa ca in cazul in care detineti un wok si pofta de mancare, o sa ne masuram burtile la iesire, in parcare.

About Cristi