Tweetmeet Cluj – prima editie oficiala

Ieri, vineri, numaistiucat iunie. Tweetmeet Cluj. Primul tweetmeet oficial. Conferinta la City Plaza, invitati speciali, speakeri, tot tacamul, alea alea. Ieri eram prea rupt sa mai pun ceva pe blog in legatura cu asta. Azi am dat un google sa indexez si eu ceva pagini, bloguri, impresii etc si nimic. Asa ca m-am decis sa ard o intrare de blog pe neve, fara poze, linkuri etc. Bine, am sa dau un link totusi. In pagina respectiva aveti doar preludiul. Despre restul am sa va povestesc eu pe scurt. Dar, sa incepem cu inceputul, doh!

Ieri, vineri [citeste si tu mai sus primele 30 de cuvinte]. Ploua cu galeata, asa ca am reusit sa intarzii vreo 10 minute. Spre norocul meu, nu incepuse de mult Alina, care a vorbit despre Crocodilu care si-a tras de curand aripicante. Fain viralul, faina ideea si sincer sa fiu, m-as cam duce si eu o tura la Amsterdam. Cine stie? 🙂
In urmatoarea prezentare, Razvan a vorbit despre aducerea online-ului in offline si despre proiectul Servus Cluj ca instrument de reusita pentru aceasta. Ultimele doua concerte, Pasarea Colibri si Iris, au strans cate 2000 respectiv 4000 de oameni gramada si au dovedit ca acest lucru este posibil. Urmeaza evenimentul Iron Maiden.
Gabi Aldea aka Psaico a vorbit despre succesul Cluj Life, despre rolul unui site de eveniment in viata internautilor, despre inceputurile sitului. Ne-a marturisit ca ar accepta o oferta de vanzare daca s-ar cifra in jurul a 30.000 de euro.
“Cei doi copii de la Tvdece” (quote Crivat) au vorbit despre blogovertisment si proiectul lor. Au facut o paralela intre cei care dau viata personajelor (Razvan si Alina) si actorii blogului (Zicu si Florica). Daca Razvan e “nu prea”, Alina e sigur “prea morosanca” pentru gusturile lui Zicu si Florica. Zicu e vulgar si din capatul satului iar Florica e Florica.
Prezentarile s-au incheiat cu participarea a doi special guests din Timisoara, initiatorii proiectului tweetmeet.ro: Cristina Putan si Cristian Sitov. Au vorbit despre ce înseamn? conferin?ele TweetMeet si impactul lor asupra companiilor si ce isi propun sa faca cu ele pe viitor. E clar, viitorul tweetmeet e pe maini bune.
Au aplaudat in jur de 50 de oameni, toti twitteristi cu acte in regula. Bine, era si un tip fara cont pe twitter. A fost anuntat ca intalnirea facebook are loc in Marasti iar el a promis ca va lua in calcul pe viitor si ciripitul in 140 de caractere. Adevarul e ca networkingul pe retele sociale aduna oamenii impreuna in offline indiferent de preferinte.

Afterparty-ul a continuat in IrishPub unde s-a baut bere, s-au mancat wwwsandisuri (o combinatie de pizza cu shaorma) si s-a ascultat muzica buna.
Overall, mi-a placut si astept cu interes editia a doua. 🙂

Tags: ,

About Cristi