Jocuri in Cluj @FunkyBar

Astazi am oscilat intre comportament de pinguin si/sau de cercopitec. Stiti zilele alea cand te bucuri fara motiv, cand simti ca lumea e a ta desi esti acelasi parlit de pana atunci? Habar nu am de ce dracului ma bucuram ca un catel la castronu’ cu mancare inca de cand m-am trezit. Am sarit in dus fluierand, am bagat un sandvis si un tutun (pe rand, logic), am sarit in masina, mi-am luat pantalonii de la croitor (baaaai, nenicule am o croitoreasa bunaaaaaaa… mi-a facut cu ochiul, maine o sa ii mai duc ceva la lucru, poate iese de-o cafea) si tzushti la job. Am avut cateva momente tampe da’ nu zic ce, ca imi citesc si colegii blogul, peste care am reusit intr-un final sa trec cu succes.

Trecand peste starea mea anormala de tampeala temporara (sper!) voiam doar sa fac un heads up pentru evenimentul de diseara: #jocuricluj @FunkyBar pe Piezisa. Oamenii au mai multe acolo, incepand de la poker la monopoly si or sa se faca niste partide pe cinste. Dar mai multe aflati din articolul la care am pus link. Startul se da la ora 8, dar bineinteles ca voi intarzia, ca o vedeta ce sunt. 🙂 Si tot vedeta din mine este total nehotarata ce joc va aborda. 😉 Poker sau table?

Ah si tot pe calea asta voiam sa salut initiativele FunkyBar si promovarea barului spre online (in si pentru). Pe mine m-au castigat de client. 🙂

Maine, poimaine sau cand oi avea chef timp, revin cu pozele facute acolo si cu o scurta cronicuta.

About Cristi