Unde se termina totul

[ad#Google Adsense]

Cateodata, ajungi la o asemenea maturitate incat esti dispus sa renunti la orice inclusiv la tine, sa dai totul celuilalt si sa faci sacrificiul suprem. In momentul in care esti pregatit sa faci asta, inchizi ochii, tragi adanc aer in piept, iti faci semnul crucii, te lasi in genunchi si astepti. Stai asa cateva minute si te intrebi daca este real, daca poti merge mai departe si daca nu cumva vreo inteligenta superioara ti-a parvenit gandirea si controleaza totul. O inteligenta superioara, dar distructiva, pe alta parte. Unii numesc asta cea mai importanta decizie din viata lor pentru urmatorii x ani, iar altii dupa acei x ani o numesc o decizie regretabila.

Am sa evit cat mai mult formularea concreta a subiectului si am sa pastrez ca un fel de ghicitoare subiectul, desi fac pariu ca multi dintre voi v-ati dat seama din start despre ce este vorba.

In timp vei renunta la ceea ce iti place doar tie pentru chestii de interes comun, nu vei mai ragai dupa bere, nu vei mai sta latit in fata televizorului prea curand, nu vei mai face planuri in ceea ce te priveste. La scurta vreme dupa vei primi un cadou, fie ca ti-l doresti sau nu; in ambele cazuri, cadoul respectiv va fi o binecuvantare in timp dar il vei percepe ca pe o povara la momentul respectiv; vei dormi mai putin, te vei odihni mai rau, vei taia de pe lista de cumparaturi vacantele, vei elimina atat de placutele vicii la maximum (adio iesiri cu baietii, scurtele si inopinatele iesiri din oras, etc), vei imparti totul la trei si lista poate continua.

Cum spuneam mai devreme, aici se termina totul. Viata ta de pana atunci ia sfarsit. Am scris articolul asta influentat de un vechi prieten, care a trecut prin toate astea dar gandindu-ma la un al doilea vechi prieten care a decis sa se mai nasca o data. Se va naste astazi si nu sunt sigur daca imi va placea de noul el. Sau poate va ramane vechi, ca si pana acum. Dar care sunt oare sansele?

Statisticile spun ca peste 80% din barbati regreta in mai putin de 3 ani ziua in care i-au cerut mana iar mai mult de 30% divorteaza. Sau poate este invers.

[ad#Neogen 468×60]

About Cristi