Remake: Goana dupa casa I

[ad#Google Adsense]

3 posturi pe ianuarie.E bine si asa decat deloc. Probabil ca tot atatea vor fi si in februarie. Incet incet ma scufund intr-o apatie sora cu antiscrisul atunci cand vad boxul de articol gol, nu imi face pofta de litere deloc. Si apatia asta se transforma in sila si sila in lene. Si lenea, oh lenea se transforma in gol, in zero, in nimic. E greu sa faci nimic, gandeste-te ca unii asta fac asta toata ziua si tot nu termina. Sunt restant cu 2 milioane jumate de articole si majoritatea dintre ele nu se vor concretiza in scriitura in viitorul apropiat. INSA, cel pe care il scriu acum (bine, nu l-am inceput inca) are datorii uriase fata de doua persoane. Fata de Marius si Dana. Nu am scris nimic de ei pana acum si in teorie le-am fost blogger coach. NU am sa mai caut scuze acum pentru nimic, deja devine o plangaceala desantata si nu isi mai merita nici macar semnele de punctuatie. 🙂 Am sa trec la prezentarea proiectului Goana dupa casa, inceput de Imopedia.

Toata nebunia a inceput undeva prin octombrie, cand cativa marketeri cu state online si-au bagat coada si au lansat un fel de reality show online capturand 10 candidati in paginile websitului propriu. Trebuiau sa isi expuna experientele sub forma unui fel de forum de discutii deschis – aproape un blog, daca vreti. Au aparut si sustinatorii acestui proiect: Kiwi Finance (salutare Viespe, cum iti merge acolo? :P), Mobexpert (sponsorul principal al concursului de pe home site-ul showului), Heineken (fara numar :P) si altii pe care momentan nu ii mai amintesc. 🙂 Cei 10 concurenti in acest reality show (cupluri sau nu) participau intr-un concurs in urma caruia primeau voturi de la cititori/participanti in discutii/prieteni/etc iar cel mai bine clasat castiga un dormitor utilat complet de la Mobexpert. Fain premiul, nu?
La ora la care scriu materialul asta Dana si Marius sunt in top si probabil ca vor castiga acest reality show, chiar daca au renuntat la a-si cumpara un apartament. S-au decis pentru o casa pe pamant si cred ca asta e cel mai mare castig in urma acestui concurs. Un castigator va avea intotdeauna o mentalitate de castigator si atunci cand pierde, iar daca pierderea ii aduce un castig, atunci visele lui ii vor fi hranite mai mult.

Am scris articolul asta o data. Din pacate hostingul meu mi-a facut figuri si am pierdut contentul. Drept urmare, am hotarat sa fragmentez articolele, pentru ca este atat de plictisitor sa scrii acelasi lucru de doua ori, nici nu iti mai nimeresti bine cuvintele si totul pare o replica fara dumnezeu. Voi reveni cu un articol in care va voi povesti goana lor, sperantele si asteptarile, asa cum au fost si s-au dus lunile astea. Just stay tooned!

[ad#Google Adsense]

About Cristi