Plugins, facebook, twitter

Buuun. Postul asta are o tinta clara: sa vada lumea ca mi-am reactivat twitterul si sa imi dea follow. Nu stiu daca e corect de spus reactivat, avand in vedere ca nu l-am folosit niciodata serios de cand l-am creat si nu stiu sigur daca are rost sa vorbesc acum despre cat de fain mi se pare sa te dai pe twitter live, mai ales cand participi la evenimente. Am adaugat un plugin de twitter de unde ma poti adauga si am sa caut si un altul pentru a posta direct pe blog ceea ce imi debiteaza mie ridichea in momente cheie de creativitate twitteriana.
So… follow me here.

Facebookul a venit intr-un moment in care mi-am dat seama ca un blog nu e blog daca pui pe el sketchuri mici, faze amuzante sau linkuri cu melodiile care te obsedeaza in ziua respectiva. Cine dumnezeu ar intra pe un blog doar sa vada ce melodie asculta unul intr-o dimineata ploioasa. Asa ca mi-am descarcat emotiile pervertite de clipa in cartea cu fata.

De cateva zile incoace, pluginurile mele de wordpress tot fac figuri si nu imi permit sa accesez meniul administrativ. Asta inseamna ca nu pot scrie articole. Da, stiu, e o scuza buna, dar chiar nu am putut scrie si chiar am avut ce. As fi pus poze de la Comedica de alaltaieri si impresii despre ce pot face cativa baieti bine intentionati din cluj. A fost spumos, amuzant, totul a parut dominat de o foame de aplauze mistuita intr-un final de avaritia de public facut fericit a membrilor trupei.

Poate daca am chef si sunteti cuminti, le dau un paste intr-un post urmator. Si daca ma scuza baietii, va pun si un clip cu un fragment de show filmat cu telefonul mobil. 😛

About Cristi