Older is better?

Ca vinurile. Dar destul de discutabil, pentru ca nepastrand un vin in butoiul care trebuie, te trezesti ca ai pierdut vremea imbatranind unul acru si imposibil de savurat. Sau chiar la fel, daca pastrezi un vin slab calitativ. Defect de fabricatie sau materie prima slab calitativa, tot acolo ajungem. Strambam din nas cand realizam ca produsul nu este ceea ce ne-am dorit, intr-un final. Dar ne dam seama ca am investit in el timp si rabdare si il vom bea picatura cu picatura. Daca e chiar atat de rau, il aruncam la cosul gazduit in masca chiuvetei si cautam un altul mai bun.
Am divagat. E destul de greu sa scrii un post despre tine si sa fii impersonal in scriitura dar totusi continutul sa vorbeasca despre autor. Pe cine ar interesa un post despre mine? Pe prietenii si cunostiintele mele, desigur. Sau poate doar pe cativa dintre ei. Sau poate doar pe familia mea, pentru ca oricum ei ar citi absolut orice debilitate postata aici. Asta e un blog personal si intr-adevar, as putea posta orice acoperit de al doilea cuvant. Inclusiv un post despre sanii Adinei Barbu sau chiloteii Adelinei Pestritu. De fapt, sunt sigur ca mi-ar aduce mult mai mult trafic decat ce scriu acum.
Inca un an. Am adaugat ca intr-un CV cateva liniute de la capat. Cel mai important este ca mi-am gasit o cadenta. Am reinvatat sa fiu independent. Am ales sa spun nu atunci cand trebuie si sa-mi refuz mici placeri in urma carora as avea mai mult de pierdut. Am decis sa progresez pe plan personal. Si va mai fi un an. Si sunt sigur ca il va depasi pe premergatorul lui.

Si ce as vrea eu acum de la voi? Vreau sa imi raspundeti la intrebarea din titlu. Stiu ca puteti.

About Cristi