Noaptea Institutelor Culturale la British Council

[ad#Google Adsense]

[cincopa 10488634]
[ad#Google Adsense]

Mmmm… in principal sunt multe de spus despre aceasta seara. Pe mine, de exemplu, m-a prins la serviciu si am asistat cu sau fara voie la un fragment de cultura (mai mult sau mai putin spus). Nu stiu daca as fi participat in alte conditii, si imi mentin parerea ca asemenea evenimente nu sunt prea mediatizate. Sunt 100% sigur ca ar face furori in randul studentilor daca s-ar face o promovare adecvata la facultati si mai ales prin caminele studentesti.

Ce a fost de vazut la British Council?

Am sa enumar pe scurt: Going Green Quiz, Business Living Library, Targ de carte, Tips & Tricks IELTS, Happy Hour, Fun Science, Treasure Hunt, Proiectie “British Animation Classics”, Pub Trivia, Tainele Universului, Wii Bowling Competition, Concert Neil Evans, Live Session cu DJ Floriano.

Mi se pare foarte interesant conceptul de Living Library. Pe scurt, ce s-a intamplat la BC. Au fost invitate somitati in domeniile comunicare, marketing, finante si resurse umane si s-au imprumutat pentru cate 15 minute cititorilor. Cei care luau “cartile” aveau posibilitatea sa intrebe orice despre carierele respectivelor persoane si despre activitatea in sine. Un lucru similar s-a petrecut si la Gay Fest, cand in biblioteca BC au aparut niste carti homosexuale sau bisexuale. Cum spuneam si mai devreme, foarte interesant conceptul.

Proiectia “British Animation Classics” a adus cu ea, timp de aproape 3 ore, 24 de filmulete animate scurte. “Tainele Universului” a venit cu o multime de gadgeturi legate de observarea stelelor si a fost sustinuta de Asocia?ia Astronomic? Urania. Reprezentatia de “Fun Science” ne-a aratat cum se fabrica otetul si samponul si a insumat o gramada de experimente distractive. Neil Evans si James D au sustinut un concert de ghitara iar cireasa de pe tort a fost DJ Florian – un austriac pornit pe discofunk, house ?i post-pop.

In rest, ce sa va mai zic. Inghetata a fost moca asigurata de Unilever. Pacat ca s-a terminat asa de repede 😀

[ad#Google Adsense]

About Cristi