Minus si o oglinda

[ad#Google Adsense]
oglindain
[ad#Neogen 468×60]

Ce sa mai, cred ca imbecilitatea e tinuta la rang mare zilele astea. De fapt, nu stiu cat de mult imbecilitatea e verisoara cu nesimtirea, care in mod sigur e sora cu hotia, dar oglinda de pe partea stanga a masinii mele stie.

Si acum, un mic istoric:

– La doua saptamani dupa achizitionare, aripa stanga infundata deasupra rotii. Autor necunoscut, zona – parcare Dr.Taberei

– Acum vreun an, la un gratar in afara Bucurestiului am descoperit ca farurile masinii mele luminau ceva mai slab. De fapt, nu mai slab, ci erau mai putine. Cu doua mai putine. La un inventar atent, am observat ca lipseau proiectoarele. Si dupa aceea am observat si gaura din bara, semn ca proiectoarele nu fusesera furate cu totul. Casco, tac-pac, 15 milioane pe factura si proiectoare noi. (zona: Dr.Taberei)

– La cateva luni a disparut sigla de pe botul masinii. Ok, avem un colectionar in cartier, mi-am zis si am tras cu ochiul la mertanul vecin. Se pare ca nu era vorba de niciun colectionar din moment ce masina mea era singura cu un dinte lipsa din zona. (zona: Dr.Taberei)

– Iarna, ninsoare, doua stergatoare mai putin, trecut de ora 19. (zona: Piata Victoriei) Oricum trebuiau schimbate, dar… NU atunci!

– Tabla evident zgariata – zone multiple, locuri multiple

– Minus GPS, minus detector – zona Tei

Cireasa de pe tort insa a fost furtul oglinzii de pe stanga in Pantelimon. Ce dumnezeu poate face cu ea? Sa cred ca a luat-o vreo blonda sa se fardeze? Urmariti poza, racordul la mecanica este impecabil, motorasul este in continuare prezent.

In cazul in care hotul a “uitat” sa ia si restul, sau macar oglinda cu totul, sa ma contacteze sa ii spun unde o parchez zilele astea.

app. cumpara cineva o masina?

About Cristi