Imi place pe masa

Imi place pe masa. Si mie, sa mananc. Ea se pare ca are alte indeletniciri. Cateodata si mie imi place pe masa, imi intind toate foile – am ceva mai mult spatiu sa ma desfasor. Daca as fi femeie, nu as vrea sa imi vad cu regularitate coapsele desfacute pe o tablie de pal melaminat. Bine, nici ei- spune doar asa, ma gandesc. Sau sa zicem nu tuturor le place. Pentru ca unora le place pe cuier. Sau in cuier. Sau ce mai conteaza? Acolo imi agat hainele si cateodata imi asez si pantofii. O fi oare un fetis sa iti placa pe cuier? Era un banc morbid cu Bulita suferinda de ciuma si vesnica intrebare (de pe dulap): urci tu sau ti-o arunc de-aici?
Imi place pe bar. Recunosc. Si mie mi-ar placea pe bar. Cu una dintre balerinele deja urcate acolo. Noi doi, sampanie, spuma, muzica cu beat drept. Lumini stridente, flashuri, lasere. Probabil ca mi s-ar culca instantaneu dupa ce as remarca privirile salivande ale celor din randul unu. Pe ceilalti nu as mai apuca sa ii mai vad din motive lesne de inteles (oare ati vazut resident evil oricare dintre episoade?).
Imi place in baie. Aici e discutabil. La dus e dragut. E si intim. Bine, nu poate fi nici de departe locul meu preferat. La un moment dat probabil ca mi s-ar increti pielea atat de tare incat nu as mai distinge adevarul de falduri.
Imi place pe podea, scaun, canapea. Si chiar rimeaza. Acum, daca m-ai intreba pe mine, e chiar in ordinea preferintelor. Dupa ce o tavalesti bine pe mocheta/covorul/parchetul/dusumeaua/cimentul/gresia de pe jos, te rogi la doamne doamne sa mai aiba chef domnita. Si daca nu i-a pierit, atunci o indesi bine mersi pe primul scaun de plastic ce-ti iese in cale. Bine, am zis eu de plastic, dar poate fi si taburet, sezlong, scaunel si poate fi chiar si un fotoliu daca ai noroc. Daca nu i-a placut suficient acolo, eu zic sa o pui acolo unde-i place mai mult si mai mult: pe canapea. Si daca nu ai vreo canapea din aia expirata, eu as spune ca acolo e cel mai bine.

Anul trecut era vorba de culoarea sutienului. Acum e vorba de pozitionarea gentii. Campania Avon impotriva cancerului la san derulata pe Facebook a prins si a facut furori printre mandrulite (sa speram ca le-a responsabilizat si sa se caute, nu doar sa spamuiasca retele de socializare). Si ele nu au incetat sa ne uimeasca povestindu-ne erotic eroic despre locurile in care le-ar placea sa isi lase geanta. Si odata cu geanta si prietenii feisbuccieni cu gura cascata.

About Cristi