I have never…

Este o chestie care se face in jurul focului si care se lasa in cele mai multe cazuri cu o betie generala. Ultima oara cand am jucat acest minunat joculet eram intr-un grup aparte care cerea un formalism minim impus prin natura relatiilor dintre mine si respectivele persoane. Bineinteles ca nu mi-a iesit, niciodata nu reusesc sa imi impun chestii stupide si nici nu imi place sa imi tin un bat intre fese, astfel incat sa fiu ala care reuseste sa se transpuna intr-o persoana distanta si oficioasa. Adevarul e ca nu tin la distractie, mai ales cand implica si o anume doza de etanol.

Sa revenim. I have never este un joc in care tu, participantul, trebuie sa tii in mana un pahar cu alcool si sa spui cu voce tare ce nu ai facut niciodata. Cei care au facut chestia respectiva trebuie sa ridice la randul lor paharul si sa il bea pana la fund. Paharul se umple iarasi si celui caruia ii vine randul afirma si el ce nu a facut niciodata. Bineinteles, poate spune si o chestie pe care a facut-o si atunci va bea la fel ca toti ceilalti.

Eu nu am sa beau cinci pahare, dar va invit sa beti voi si sa imi dati si mie sa beau printr-un coment la articolul cu pricina. Totodata, pentru a limita putin afluenta de facaturi/nefacaturi, am sa plec de la premisa de deziderat si am sa scriu chestii dupa care tanjesc, le voi face, dar din anumite motive nu sunt inca trecute in cv.

Asadar, I have never…

1. Surf in valurile oceanului
2. Sarit cu parasuta
3. “Ratacit” in jungla amazoniana
4. Scufundat cu un submarin
5. Zburat cu balonul

Si pentru a nu lungi postul nu am sa dezvolt cele 5 idei (e foarte tarziu), dar am sa ma folosesc de oportunitatea asta pentru a da o leapsa mai departe urmatorilor: Florica si Zicu, Zaineasca si Dezaxata .

About Cristi