Cum se parcheaza

[ad#Google Adsense]
Bine, titlul de mai sus poate tine loc si de interogatie. Nu interogare, ca nu te intreaba nimeni de ce ai semne pe oglinzi, sau ce au golanii din cartier cu aripile masinii tale. Pare ca ai urme de cheie pe portiera? Well.. nu e neaparat de la cheie. Eventual de la volan, ca nu ai carmuit din el asa cum trebuie. A parca o masina nu e chiar la indemana oricui; deunazi am vazut un sofer care se chinui sa bage masina cu fata intre alte doua, incercand sa evite la milimetru acrosarea uneia dintre ele. Si daca parcarea laterala constituie inca un secret mare pentru unii, nici orientarea in spatiu nu e chiar o moda. Dar postul asta nu e despre cei care nu stiu sa parcheze, ci despre cei care se pricep. Drept urmare, atasez si eu un filmulet primit de la Teo. (thank you, man)

[ad#Google Adsense]

[ad#Google Adsense]

Va astept cu alte linkuri in commenturi, in cazul in care ati gasit ceva mai spectaculos si mai funny. 🙂 Ca de epic fail sunt satul, le observ live in fiecare zi.

P.S. Apropos, de ceva vreme incoace am ajuns la concluzia ca nu argesenii sunt cei mai slabi soferi din tara. Cei din alba ii intrec, de la distanta. Si din cate am auzit, isi merita porecla de albanezi.

About Cristi