Cum poti revigora un blog inactiv?

NU POTI. 🙂

Ok, poti incerca. Dar statistic vorbind, odata lasat de izbeliste e la fel de probabil ca la un moment dat sa ajunga in acelasi stadiu. Si atunci, de ce sa te mai chinui sa il revigorezi?
Nu am facut niciodata eforturi sa atrag vizitatori, am innodat satisfactia dobandita din placerea de a scrie cu acel voyeurism specific scriitorilor neintelesi cum ca opera lor ar contine instructiuni vitale supravietuirii papilelor literare si ca orice-ar fi, trebuie propovaduita in exces tuturor, interesati sau dezinteresati, partizani ai lecturii sau macar pretendenti. Cu toate astea, nu m-a interesat niciodata sa atrag cat mai multe numere asociate cu ciclul zilnic de vizitatori. Faptul ca public acest articol la o ora de audienta si nu noaptea tarziu, nu e sinonim cu a fi attention whore, da? :))
Totusi, la un an si un pic de inactivitate, imi dau seama ca ceva imi lipseste si ca proiectele mele au inceput sa putrezeasca deja. Ma recunosc intr-o oglinda a extremelor fie aglomerat de idei, fie cu degetele ruginite sub tastatura. Anul asta mi-am promis mie ca ma voi reapuca de scris. Sunt un fel de prepelita din Puiul. Nu ma urnesc decat in ultima secunda. Si chiar si-atunci, zborul mi-e inapoi.

Drept urmare, celor ce accidental au citit postul asta, le adresez urmatoarea intrebare:

Ce vrei de la mine?

View Results

Loading ... Loading ...

About Cristi