A venit primavara?

[ad#Google Adsense]

A venit primavara?

View Results

Loading ... Loading ...

[ad#Google Adsense]

Din punctul meu de vedere e o baba iarna boita, speriata ca i-a trecut vremea. Ma duce cu gandul la Madalina Manole care agata studenti prin baruri, doar de dragul de a-si dovedi siesi ca inca mai poate, ca farmecelor ei nu le-a trecut timpul si ca zicatoarea cu gaina, inca mai face febra stomacala la pubertime. Dar sa nu fiu rau, o purisanca e o experienta pe cinste cand inca ai intrebari legate de sexualitate (si nu in sensul de orientare, doh!).

Acum doua trei saptamani, cand si-a aratat prima oara nurii, ma simteam ca un cais inflorit, mi-am scos florile si am infrunzit si asta a fost o experienta rasplatita mucit si cu noduri pe laringe. Tough luck! Am consumat doua suluri de hartie igienica si vreo 10 pachete de servetele, in incercarea mea de a-mi curata caile respitaratorii. “M-am racit” clujeneste si am multumit producatorilor de vaccin antigripal rugandu-i sa faca unul si antinesimtirea alora care se dau la tricou mai repede decat pasaricile la fustita. Poate in felul asta da si Nurofenu’ faliment.

A venit primavara si ma intreb daca nu cumva ii arde iarasi o ninsoare in weekend. E ceva de genul: iti dau vreme frumoasa acum cand n-ai nevoie, ce iti trebuie sa iesi la iarba verde cand ai liber? Din campusul de aici se vede Feleacul cum inverzeste si zi de zi miros natura prinzand viata. Ba chiar am incercat sa grabesc procesul aducandu-mi o primula si o zambila, ambele inradacinate in ghivece la birou. E si asta o strategie de a grabi primavara, spunea cineva. Bine, nici plantele nu au stiut cu cine au de-a face, acest Ted Bundy al fotosintezei a reusit sa faca iarasi victime. Ma simt ca un criminal in serie, nimic viu nu poate trai langa mine. Am ridicat la 5 numarul victimelor verzoase, asa ca am decis ca singurele lucruri organice sau partial organice de culoare verde pe care sa le am pe langa mine vor fi doar papucii cumparati din mall. Asa voi da naturii o sansa in plus si mie un regret in minus.

[ad#Google Adsense]

Tags:

About Cristi