Timpul, probabil

[ad#Emag 468 Banner]

Am inteles. Va trebui sa fac anumite cursuri de meteorologie de-acum incolo. Totul graviteaza in jurul timpului probabil. Si daca Busu imi vorbeste in dodii de conditii meteorologice, dis de dimineata la Mogul la teve se practica o vreme distractiva iar Sienenul nu include pe harta tara noastra de dezaliniati, atunci va trebui sa o fac eu. Vorba aia, lucrul manual e bratara de aur, sau cum dracului era?

Am stabilit primele adevaruri generale in legatura cu treaba asta. Am sa le insir cu liniuta de la capat pentru a fi mai digerabile:

– Daca imi spal in seara asta masina, maine sigur ploua. I mean it! What the fuck dudes?!?!!! De acum incolo, doar interior. Si o sa ajung si eu ca Bundy, sa dau masina la spalat si sa nu o mai gasesc. Bineinteles, Dodge-ul lui verde a iesit pe partea cealalta de un rosu de toata frumusetea.

– Daca faci cumparaturi pentru o iesire la iarba verde cu prietenii, a doua zi consumi gratarul in apartament. Pentru ca ninge, ploua sau e super innorat. Spre dupa amiaza iese soarele si transpiri.

– Daca ai un hot date, te imbraci lejer, te parfumezi, frezezi etc vantul o sa atinga maxima din saptamana respectiva. Nu ca as fi avut vreun hot date in ultima saptamana.

– Daca planuiesti o zi singur, acasa pentru ca a fost furtuna seara precedenta, o sa asculti trilul -best ever- al pasarelelor la geamul tau. Dopurile nu au efect, pentru ca intotdeauna se va gasi un prieten din lista de mess sa iti povesteasca cum s-a distrat el in mijlocul naturii.

Si pentru ca mai pastrez liniute si pentru alte posturi, am sa tai bullshitul aici. Am sa mai pomenesc doar de Crudu care mi-a prezentat astazi vremea intr-o fusta de Lacul Lebedelor. Cine i-o asculta aberatiile pitiponcesti? Ah, si mai am o intrebare: de ce s-or angaja numai tipe imbracate in fuste mini la meteo? 😀 (il sarim pe Busu). Probabil, de acolo si bancul cu timpul: Ti-m pu£a mea!

About Cristi