Despre B.U.C.I

[ad#Google Adsense]

B.U.C.I

View Results

Loading ... Loading ...

Citeam recent un articol care vorbea despre o cucoana platita cu douaj’ de mii de lire sterline pentru a analiza fesele femeilor. Intrebarea mea a tasnit imediat: de ce o femeie si nu un barbat? Pai, nu sunt putine raspunsurile la intrebarea asta. Cred ca in primul rand un barbat nu doar ar privi bucile demoazelelor ci intr-un final, asudat si cu ochii pe jumatate scosi din orbite ar incepe sa pipaie cu nesaj respectivele protuberante. Si de la pipait pana la abdicat din jobul cu pricina mai e un singur pas.

animasses

Dar sa continuu cu istorisirea. Proiectul respectiv, de a a explora „atitudinile culturale privind fesele feminine” consta in modelarea in ghips a bucilor indelung privite, în încercarea de a întelege locul lor în cultura contemporana. Hahaha! Pai ce loc? Cred ca unul din singurele locuri in care pot sta in siguranta bucile unei femei sunt pe buda in poalele unui barbat. Ca pe scaun, fie nu au loc, fie nu se cade sa vorbim in articolul cu pricina.

Sue Williams asta va arata cat de lovita e la cap (de fapt, nu ea e cea lovita, ci loteria britanica, cea care a impins fondurile cu pricina pentru o alta cercetare de toata jena) completand studiul cu o analiza in ceea ce priveste atitutinea rasiala asupra fundului feminin in Europa si Africa.

Adevarul este ca azi, mai mult ca oricand as vrea sa vad si eu o funda afro dandu-mi tarcoale. Dar cum asta nu prea este posibil, am sa dau un mic quote din articolul cu pricina si am sa pun intrebarea

„Proiectul meu graviteaza în jurul problemelor legate de fundul feminin”, a explicat artista britanica în varsta de 53 de ani. Emma Geliot, membra a consiliului pentru arta din Tara Galilor, prin intermediul caruia a fost acordat?a suma nerambursabila s-a declarat convinsa ca publicul larg o sa ia peste picior cercetarea dar ca subiectul este foarte serios.

nu vi se pare ca tanti geliot asta aduce putin de la ceafa cu monseniorul patapievici?

asses3
[ad#Neogen 468×60]

About Cristi