Vrei la Dublin? (cityquiz.viajoa.ro)

Da, ma! E vreau la Dublin! Sunt sanse mici sa ajung pe-acolo altfel decat daca situl asta nu mi-ar baga doua bilete cu Blue Airu’ in buzunar. Sanse erau la un moment dat sa le castig, dar na… m-am luat cu treburi si nu m-am mai tinut de spamat prietenii pe facebook. Asa ca m-am gandit sa fac doua chestii de azi. Sa dau un mail informativ tuturor “prietenilor” de pe facebook si sa pornesc chiar aici, prin postul asta o campanie de intr-ajutorare reciproca 😀 Suna a Caritas, da’ na…

Sa va zic pe scurt despre ce e vorba. Situl pomenit mai sus, ofera doua bilete de avion dus-intors catre o destinatie aleasa de participanti. Erau vreo sase asemenea destinatii, completai un quiz si ei iti spuneau ce ti se potriveste. Daca erai baiat destept si completai quizul intr-un mod anume, ajungeai sa iti alegi tu destinatia. Eu mi-am ales Dublin pentru ca am auzit numai cuvinte frumoase despre St.Patrick’s Day, sarbatoarea lor nationala si as vrea sa ma gasesc in mijlocul multimii verzi la acea data. Adica, la anul pe undeva prin martie.

Ce vreau sa spun? Ca vreau la Dublin, fireste! 🙂

Ma poti ajuta dand un vot la urmatorul link:

http://cityquiz.viajoa.ro/profile/753652548/show

E relativ simplu: te loghezi cu contul de facebook, dai permisiuni aplicatiei si ma votezi. E safe si nu iti instaleaza nimic.

De ce ai face asta?

Pentru ca iti iese si tie ceva. Ce anume? E simplu, iti pot da celalalt bilet. Eu nu am ce face cu doua, drept urmare, celalalt poate fi al tau. In momentul in care ma votezi, vei aparea in lista celor care m-au votat. De acolo, la cateva zile dupa anuntarea premiului de catre organizatori, voi trage la sorti un castigator. Premiul este un bilet dus-intors catre Dublin si nu are nici cea mai mica legatura cu petrecerea timpului acolo. Deci, nu implica obligativitati de gen: impartit camera de hotel, petrecut timp impreuna sau mai stiu eu ce. Poti face ceea ce doresti cu biletul, sa il dai/vinzi altcuiva, sa il rupi, mananci, bei, e treaba ta.

In cazul in care voi castiga, voi extrage cu ajutorul unui soft, la intamplare, trei nume. Primul nume extras va fi castigatorul, celelalte vor fi rezerve in cazul in care primul refuza biletul.

Cam asta despre concursul pe care doresc sa il castig. Si daca si tu vrei sa ajungi in Dublin, ma poti vota. Teoretic, mai am nevoie de vreo suta si ceva de voturi si fiecare vot conteaza. 😉

Tags: ,

About Cristi