From Manila – Hotelul

[ad#Google Adsense]

A trecut mai mult de-o luna de-atunci. Am sa editez si numele pentru ca nu mai e live from Manila ci live from Cluj. Dar pentru ca am promis, am sa scriu si am sa povestesc despre cum a fost acolo. Am sa tai totusi din detalii, dar chiar si-asa am de ales intre 4-5 articole, care nu ar mai avea acelasi farmec sau unul mai lung si plictisitor, pe care oricum nu o sa il citeasca nimeni. Ma mai gandesc si veti vedea rezultatul.

Hotelul (Peninsula Makati) in care am stat in Manila era de 5 stele si chiar isi facea fiecare leut. O spaga de un euro la personal si toti erau la picioarele tale. Iti schimbau prosoapele cand voiai, iti aduceau gheata la orice ora din noapte, iti faceau orice moft indiferent de cat de stupid era. Cand chemai un taxi, iti dadeau un mini formular pe care sa il completezi in cazul in care te simteai inselat. Astfel, taxiul respectiv nu mai pupa deloc clienti de-ai hotelului pentru o perioada. La piscina, cand ieseai din apa, te intampinau cu halatul de baie iar daca ii dadeai spaga la bar cateva peso, aveau grija sa nu iti lipseasca nimic.

Imi parea rau la inceput ca nu am stat in Shangri-La, dar dupa vreo doua zile mi-am dat seama ca pitorescul acestui hotel este cel putin la fel ca al celuilalt. Soarele din tavanul de peste 10 metri inaltime, palmierii din interior, podoabele de craciun, lobby-ul si evenimentele organizate aici, cocktail party-ul din gradina, pestii din asa zisul “iaz”, piscina, cele x restaurante – toate faceau cinste unui hotel de prima clasa.

Nu am sa mai lungesc postul asta, mi-e greu sa scriu ceva despre o chestie care s-a intamplat in urma cu o luna jumate.
Am sa pun ceva poze, si am sa continuu seria Manila pana o termin cu alte posturi mici.

KPICASA_GALLERY(ManilaHotelul)

About Cristi