Euro trip – pregatiri finale – ziua I

“Cuuum!? Inca n-ati plecat?!?”
Nu INCA NU am plecat.

E clar. La nastere am avut o ursitoare din alea de-ale dracului care mi-au aruncat in cosul cu “ursiri” si un cacat. Iar pe cacatul ala scria clar ca pentru chestiute minore, ori de cate ori vei incerca sa il iei in gura, se va inmuia si aluneca. Uai! Avand in vedere ca inca nu mi-am baut cafeaua ma mir si eu cat de filosofic suna exprimarea cu pricina. Mai putin plastic vorbind: de fiecare data cand incerc sa plec la dixtractie, trebuie sa mai uit cate ceva, sa mai intarzii putin plecarea, da’ io huro ca nu o fac intentionat.
Asa si acum, stau si scriu articole de blog in loc sa-mi fac amaratul ala de bagaj care sa-mi garanteze haine curate de-al lungul expeditiei.
Da, expeditie! Bine, glumeam! In realitate vom merge pe unde ne vor purta rotile Surei (o Hyundai timida din 2008) si vocea Ioanei (nu, nu e Ioana ca vorbeste dintr-un Garmin – dar trebuia sa poarte un nume) prin tarile vecine. Itinerariul va fi: Cluj – Budapesta – Bratislava – Viena – Salzburg – Munchen – […] – Venetia – Pula – Zagreb – Belgrad – Timisoara si apoi acasa. M-am decis ca in fiecare noapte inainte de culcare sa descarc filmuletele si pozele de peste zi si sa le pun aici, pe principiul: #uitema,nudoarvoiatifostinconcediucandeustateamlabirousimunceamde-mitremurauchilotii. Stiu, e cam lung hastagul dar sunt singur ca e unic macar.
Voi twitui in momente cheie, voi filma atunci cand trebuie iar de poze nu mai zic ca vor fi cu duiumul (facebook me for that). Nu mai am timp pentru restul postului, s-a terminat deja cafeaua. Stay tooned for the next update! 🙂

P.S. Oana, ai avut dreptate. NU am plecat la zece.

About Cristi