Bratislava, prima oprire

Ora 1 in Bratislava si hostelul caminul studentesc in care ne-am cazat e deja in intuneric. De altfel, strazile Bratislavei aratau pustiite inca de cu seara, de la ora zece cand am aterizat parasutati de pe autostrada. Astazi a fost o zi obositoare, in sensul ca am condus pana am facut bataturi la dos si mi-au amortit labele picioarelor. A fost un drum lung si sec, ne-am insirat prin Ungaria toata ziulica drept urmare nu am prea multe de povestit. Poate dupa noaptea asta voi putea face review-ul vreunui club sau oda saltelei patului supraetajat in care am fost cazat.
Am facut ceva poze din mers prin Buda si probabil ca le voi uploada maine seara pe facebook, laolalta cu cele pe care mi-am propus sa le fac maine in Bratislava, Viena, Linz si Salzburg. Poate reusesc sa fac si un filmulet in noaptea asta si eventual unul maine dimineata cu povestirea celor intamplate. Astazi am plecat la 13:30 din Cluj si am ajuns la 22:15 in fata hostelului – aproape 10 ore, daca stam adaugam si ora data inapoi din cauza fusului orar.
Ceea ce mi s-a parut minunat a fost faptul ca intre Ungaria si Slovacia nu este punct de verificare la frontiera. Granita este libera si nici macar nu opresti masina.

Cam atat acum, mi-a venit randul la dus 🙂 Am sa fac filmuletul si am sa incerc sa il uploadez cat mai repede posibil.

About Cristi